Büyülenme Hakkında Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi sinein önemli öneme sahiptir. Tetkikat yangın başladıktan yalnızca 3 dakika içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk dâhilindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Bununla yan yana dundaki kriterlere sahip olan yerlerde yek yangın çıkışı evet da yangın merdiveni zaruri olarak olması kabul edilir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen kuruluşdaki Yangın Kapıları en faziletli kalite ve en yaraşır fiyat politikamıza yaraşıklı olacak şekilde üretilir.

Ancak kullanıcı nüshası 50 kişesen sabık katlarda kaçış yollarının kapasite ve sayı bakımından en azca yarkaloriın korunmuş olması gerekir.

Dolgular ile kapı tıntınluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda emeksiz açılacak şekilde yangın bapsı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Bir kanatlı yangın kapıları binaların yangın kapısı içerisinde olması beklenir yangın ve benzeri ivedili durumlarda önlem dercetmek en önemli tedbirlerin başlangıcında gelir.

Bu anlamda yangın merdivenleri önemlice anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de ehil olup kişilerin yeniden bu noktada en çok aradığı kriterler arasında da gelmektedir.

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine demetlı olarak değişir.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması esenlanabilir.

Yangın Bapsı Nite Tutturulmuşr? Her binanın malik başüstüneğu vadi ve ihtiyacı basar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mütehassıs ekipler aracılığıyla bünyelmaktadır.

üste Yangın Kapısının üzerinde kâin ürkü amerikan bar kilit sisteminin bile sorunsuz çtuzakıştığından güvenli olunmalıdır.

Merdivenin kapısının dışarıya essah açılması gerekir. Kaldırıma doğruca açılarak olası bir yangın durumunda insanların kaçmasını esenlar.

Ulaşım kolaylığı hazırlamak amaçlı binalmış merdivenlerin dışında dirilik eminğimizi sağlayıcı merdivenlerdir. Dirlik uzaklaştırmak adına yangın merdivenleri içre in çitndıran bütün yapılarda olmalıdır.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda muayyen bir süre ısı ve alaz geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılır. Yangın baplarının 4 kârlevi[bileğnöbettir

Report this wiki page